Tarieven en abonnementen

Een eerste kennismaking is altijd kosteloos, of dit nu in persoon, per mail of telefonisch is. Ik werk ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand van de Raad voor Rechtsbijstand (de toevoeging). 

Indicaties van kosten geef ik aan de hand van de relevante stukken, alsook de feiten en omstandigheden die je mij vertelt. Hoewel het in sommige complexe zaken niet mogelijk is om de kosten in te schatten, zal ik je in de meeste zaken kunnen voorzien van een kostenindicatie per onderdeel van de procedure. Bij een dreigende overschrijding van de van tevoren besproken indicatie, zal ik je uiteraard informeren.

Wanneer zich een onverwachte gebeurtenis voordoet, dan wel enige andere wending, waardoor er meer uren moeten worden besteed aan de zaak, dan zal ik je daarover informeren, adviseren en in samenspraak met jou de bijkomende kosten bespreken. Zo kun je weloverwogen procederen en keuzes maken. Uiteindelijk is mijn doel dat je weet wat je kunt verwachten qua kosten.

Voor zzp-ers en Mkb-ers

Omdat ik tot een succesvolle samenwerking wil komen, investeer ik in jouw uitdagingen en werkprocessen. Concreet betekent dit dat de teller bij mij niet meteen begint te lopen en de eerste kennismaking kosteloos zal zijn. Bovendien kan ik kosteloos bij jouw organisatie langskomen om kennis te maken. Daarnaast zal ik bij korte vragen die eenvoudig te beantwoorden zijn, jou niet gelijk een rekening sturen. Wanneer ik merk dat de vraag of kwestie meer aandacht nodig heeft, zal ik je eerst informeren over de kosten.

BESPAAR KOSTEN MET een Abonnement

Per kwartaal opzegbaar en korting van 15% op het uurtarief 

Met het abonnement heb je een korting van 15% op het reguliere uurtarief. Daarnaast is het abonnement per kwartaal opzegbaar, zodat je er niet meteen een jaar aan bent gebonden.  

Controle van uw brieven, documenten en contracten 

Tegelijkertijd ben je maandelijks verzekerd van een doorlopende dienstverlening. Met het abonnement kun je namelijk ook je contracten en brieven laten controleren. Ik toets de overeenkomsten van jouw bedrijf, je algemene voorwaarden of contracten met je leveranciers of afnemers en voorzie je waar nodig van adviezen over eventuele aanpassingen.  Brieven en contracten tot vier pagina’s vallen onder het abonnement en tot een maximum van twee per maand. Voor de beoordeling van meer of uitgebreidere contracten en voor het opstellen van contracten kunnen vaste tarieven worden afgesproken. Voor een eerste advies in een concreet geschil kun je mij kosteloos bellen of mailen. Desgewenst kunnen wij vaste prijsafspraken maken voor de verdere bijstand bij het geschil. 

Kosteloos incasso opdrachten aanbieden  

Het abonnement biedt tevens de mogelijkheid om jouw buitengerechtelijke incassovorderingen bij mij aan te leveren. Ik zal zonder aanvullende kosten een eerste aanmaning sturen en de debiteur in gebreke stellen. Als deze eerste buitengerechtelijke aanmaning geen resultaat oplevert stuur ik kosteloos een tweede aanmaning en informeer ik de debiteur dat hij in verzuim is geraakt. Per maand kun je één incasso-opdracht indienen. Voor de opdrachten daarbuiten kunnen wij vaste tarieven afspreken. Betaalt de debiteur na de tweede aanmaning nog steeds niet? Dan zal een procedure moeten worden gevoerd, waarvoor uiteraard vaste prijsafspraken kunnen worden afgesproken. De kosten zullen daarnaast zo veel mogelijk worden verhaald op de debiteur.

Kosten abonnement (prijzen zijn exclusief BTW)

ZZP
€45,- per maand

MKB t/m 20 medewerkers
€55,- per maand

MKB 21 t/m 40 medewerkers
€65,- per maand

MKB 41 t/m 75 medewerkers
€75,- per maand

MKB 76 t/m 100 medewerkers
€85,- per maand

MKB vanaf 100 medewerkers
Prijs op aanvraag

Vragen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande of ben je benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Strafrecht

In strafzaken werk ik op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Gefinancierde rechtsbijstand houdt in dat de Raad voor Rechtsbijstand het merendeel van de kosten van de advocaat betaalt, waarbij je enkel een eenmalig bedrag aan eigen bijdrage voldoet. De hoogte van deze bijdrage en of je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand is afhankelijk van jouw inkomen en vermogen. Hieronder tref je de regels aan zoals deze op de website van de Raad voor Rechtsbijstand staan.

Alleenstaand

Normen 2021

Gehuwd, samenwonend of eenoudergezin  

Fiscaal jaarinkomen in het peiljaar

Eigen Bijdrage

Fiscaal jaarinkomen in het peiljaar

t/m € 20.300

€ 208

t/m € 28.200

€ 20.301 – € 21.000

€ 383

€ 28.201 – € 29.200

€ 21.001 – € 22.200

€ 547

€ 29.201 – € 30.600

€ 22.201 – € 24.100

€ 712

€ 30.601 – € 34.200

€ 24.101 – € 28.600

€ 875

€ 34.201 – € 40.400

Boven de € 28.600

Aanvrager komt niet in aanmerking voor een toevoeging

Boven de € 40.400

Mocht je niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand, dan kan ik je bijstaan tegen mijn uurtarief.

Vragen of even vrijblijvend kennismaken?