Diensten | Producten | Tarieven

Of je nu ondernemer bent of particulier, je verwacht geen juridische problemen. Maar als het fout gaat wil je voorbereid zijn. Of dit bestaat uit het jezelf vooraf indekken met ijzersterke algemene voorwaarden, het voorbereiden op een conflict of de aanval/verdediging ingaan in een procedure, voor hulp kun je hier terecht.

Door een combinatie van de ‘best practices’ van de klassieke advocatuur met moderne preventieve producten/diensten denk ik actief met je mee.

Mijn dienstverlening en producten heb ik in drie verschillende fases gesplitst. Of je al in een procedure bent verwikkeld, je wilt voorbereiden op een conflict of alleen documenten nodig hebt, je kunt hier altijd terecht.  

Zo bouw ik een stevig fundament voor je bedrijf, zodat je conflicten voor bent. Komt er al een conflict aan? Dan kun je met mijn diensten alle voorbereidende stappen en maatregelen nemen die nodig zijn. Moet een procedure bij de rechtbank worden gestart of ben je al betrokken in een procedure? Dan kun je gebruik maken van mijn professionele juridische bijstand en in eerste instantie bellen op 06-49970788 voor een gratis gesprek. 

Lees hieronder per fase meer over de producten en diensten.

Gratis je vraag voorleggen aan een advocaat?