Werkwijze

U kunt telefonisch, per e-mail, Whatsapp, Whatsapp Video of sms met mij in contact komen. Daarna volgt vaak een kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij bij op kantoor en wanneer u ondernemer bent kom ik, om uw organisatie, de bedrijfscultuur, uw diensten en/of producten en/of processen te leren kennen, graag bij uw bedrijf langs voor een kosteloos kennismakingsgesprek. 

In een strafzaak kunt u, wanneer u vast wordt gehouden door de politie, mij opgeven als voorkeursadvocaat, waarna ik u kom bezoeken. Indien u niet vast wordt gehouden, maar wel graag een afspraak wenst, bent u welkom bij mij op kantoor.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en zal voor u een kennismaking zijn met mij als advocaat en u de gelegenheid bieden om uw zaak of vraag aan mij voor te leggen. Wanneer uw vraag niet tijdens dit eerste gesprek kan worden opgelost en wij beiden mogelijkheden zien tot een samenwerking, zal ik u voorzien van een schriftelijke opdrachtbevestiging en een bevestiging van het gesprek.

Transparantie

Kansen zal ik realistisch en eerlijk inschatten. Voor mij is het belangrijk dat u goed geïnformeerd en aan de hand van reële en haalbare verwachtingen met mij de samenwerking aangaat. Dit betekent dat het kan voorkomen dat de processtrategie gericht is op het onderhandelen en het treffen van een schikking wanneer de procedure kan uitlopen op een verloren of een onevenredig lange strijd. Hierin wordt met u de strategie besproken, zodat niet eindeloos wordt dooronderhandeld. Uiteraard zullen bij een kansrijke zaak alle middelen worden ingezet om de zaak te winnen.

Gedurende het proces dat volgt zal ik stap voor stap begeleiding en uitleg geven van zowel de procedure als het juridisch jargon. Met mij heeft u rechtstreeks contact, telefonisch, per e-mail, Whatsapp, Whatsapp Video, of sms. Wanneer ik een zitting of bespreking heb bel ik u zo snel mogelijk terug, in elk geval binnen 24 uur. Belangrijke inhoudelijke stukken leg ik altijd in concept aan u voor. Omdat het proces een samenwerking is tussen advocaat en cliënt sta ik altijd open voor uw inbreng en feedback. Een procedure kan ik natuurlijk niet voeren zonder de feiten en stukken vanuit uw zijde.