Werkwijze

Je kunt telefonisch, per e-mail, Whatsapp, Whatsapp Video of sms met mij in contact komen. Eenvoudige vragen kan ik vrijwel altijd meteen beantwoorden. Als het een meer ingewikkelde kwestie is volgt vaak een kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij bij op kantoor. Wanneer je ondernemer bent kom ik, om je organisatie en diensten/producten te leren kennen, graag langs voor een kosteloos kennismakingsgesprek

In een strafzaak kun je, wanneer je vast wordt gehouden door de politie, mij opgeven als voorkeursadvocaat, waarna ik je kom bezoeken. Indien je niet vast wordt gehouden, maar wel graag een afspraak wenst, ben je welkom bij mij op kantoor.

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en zal voor jou een kennismaking zijn met mij als advocaat en je de gelegenheid bieden om jouw zaak of vraag aan mij voor te leggen. 

Transparantie

Kansen zal ik realistisch en eerlijk inschatten. Voor mij is het belangrijk dat je goed geïnformeerd en aan de hand van reële en haalbare verwachtingen met mij de samenwerking aangaat. Dit betekent dat het kan voorkomen dat de processtrategie gericht is op het onderhandelen en het treffen van een schikking wanneer de procedure kan uitlopen op een verloren of een onevenredig lange strijd. Hierin zal met jou de strategie worden besproken, zodat niet eindeloos wordt dooronderhandeld. Uiteraard zullen bij een kansrijke zaak alle middelen worden ingezet om de zaak te winnen.

Gedurende het proces dat volgt zal ik stap voor stap begeleiding en uitleg geven van zowel de procedure als het juridisch jargon. Met mij heb je rechtstreeks contact, telefonisch, per e-mail, Whatsapp, Whatsapp Video, of sms. Wanneer ik een zitting of bespreking heb bel ik je zo snel mogelijk terug, in elk geval binnen 24 uur. Belangrijke inhoudelijke stukken leg ik altijd in concept aan jou voor. Omdat het proces een samenwerking is tussen advocaat en cliënt sta ik altijd open voor jouw inbreng en feedback. Een procedure kan ik natuurlijk niet voeren zonder de feiten en stukken vanuit jouw zijde.

Op zoek naar een advocaat?